Förlossningen

 

Alla som arbetar med födande runt omkring på Sveriges förlossningsavdelningar har självklart som mål att värna det friska och normala i födandet och att både mor och barn ska må bra...Den inställningen delar vi barnmorskor som närvarar vid hemfödslar så klart. 

När man är hemma eller på en enhet utan läkare närvarande måste man vara kreativ ibland! Jag tänker på de tillfällen när det blir värksvagt eller barnet har svårt att tränga ned mot bäckenbotten. Då använder vi hederliga knep som lossar på barnets position och ökar chanserna för att barnet ska födas vaginalt och utan hjälp av VE. Så nu hoppas jag att du/ni är sugna på att få en möjlighet att tillsammans tillägna er kunskap om det som gör skillnad.

Workshop i Barnmorskekonst / Tricks of the Trade - främja att de födande föder

Tillsammans kommer vi:

Prata kring det dagliga arbete på förlossningsavdelningen och hur vi med små medel kan se en stor skillnad!
Dela med oss av våra bästa knep vid emotionella och fysiologiska orsaker till värksvaghet.
Se hur vi kan engagera partnern ytterligare, så vår eventuella frånvaro inte blir så märkbar, Att på en kort stund göra henne lugn och trygg, med hjälp av 4 enkla verktyg. Lära oss EFT -Emotional Freedom Technique, att ta till när kvinnan blir rädd/orolig/stressad. Gå igenom fler knep för att hjälpa barnet att rotera ned mot bäckenbotten.

Workshopen är 3 timmar och genomförs med fördel ute hos er på sjukhuset. Ni får även möjlighet att köpa Planscher att sätta upp på varje förlossningsrum med bilder på de praktiska övningarna.

Kursledararvode: 6 000 kr exkl. moms. För en grupp med upp till 20 deltagare.

Tillkommer ev. Rese- och boendekostnader.

Önskar ni köpa planschen på ställningar som underlättar födsel, hör av er, så skickas den till er inom kort. Kostnad 335 kr inkl moms. Fraktkostnad upp till 5 stycken 100 kr.

Vill ni dessutom ha en kortare workshop där vi går igenom övningarna så erbjuds det också.

 

Önskar du mer information hör av dig här nedan eller ring på 070-760 60 32, Varmt Välkommen!


(Lämna tom)

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)