Om mig

 

Mitt namn är Jane Fogelström, jag bor på en ö mitt i Stockholm. Jag är gift och har tre lite större barn, och har en hund som gärna är där matte är!

Jag skulle kunna fylla flera sidor med allt jag själv gjort för att må bra, för att hela mig själv efter en tuff barndom. Mitt eget letande efter läkning har lett mig till att dela med mig av mina upptäckter till andra…

Min bakgrund är inom vården, arbetade först som undersköterska, mentalvårdare, sjuksköterska och sedan 2001 som barnmorska. Som barnmorska har jag arbetat inom traditionell förlossningsvård och som hembarnmorska. På Södra BB och BMM i Gamla Stan. 2006 utbildade jag mig till profylaxinstruktör då jag såg vilken enorm skillnad det var för de födande om de fick stöd i bla andning och avslappning. I den utbildningen ingick en kurs på Svenska institutet för sorgbearbetning, där jag själv valde att gå en fördjupningskurs. I flera år arbetat som utbildare av instruktörer i Annas profylax.

Jag upptäckte att dessa profylaxverktyg gick att ta med sig in i det enskilda samtalet på BMM, en samtalsmetod att använda vid förlossningsrädsla, BC-metoden (Birth of Courage) blev till:) Den innebär att i ett sakta mak våga se alla sina rädslor och bearbeta dem en och en med rätt strategier och verktyg. Erbjuder enskilda samtal och kurser vända mot personal.

Blev tipsad av en kollega om att EFT vore ett bra komplement till samtalsmetoden. Tyckte det lät konstigt och tvekade mycket innan utbildningen startade. Men inom 20 min förstod jag vad enormt kraftfullt Mindful EFT, tillsammans med de andra metoderna, var för att läka minnen/trauman, och inte minst att jag själv behövde det!

Naturligtvis är en av min specialiteter förlossningsrädsla, men också nedanstående områden, då det är något jag själv/närstående gått igenom:

En tuff/traumatisk barndom
Ätstörningar/felaktig kroppsuppfattning
Problem med relationer, till vänner eller i kärleksrelationer
Om man lider av låg självkänsla/självförtroende
Unga vuxna/tonåringar känner jag ett extra intresse för och att behovet är stort…

 

Mitt kontor är beläget på Kungsklippan 10, Kungsholmen i Stockholm, där jag också tar emot klienter för enskilda sessioner.

 

Vänligen, Jane
070-760 60 32

Tveka inte att höra av er förutsättningslöst för mer information!

 


(Lämna tom)
 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)