Mindful EFT

 

Är du barnmorska och möter kvinnor och deras partners som är förlossningsrädda? Är du intresserad att fördjupa dig ännu mer kring hur rädsla och oro uppstår? Vart det "lagras" i kroppen och hur den kan frigöras?

Alla olika sorters rädslor, oro och ångest kommer ursprunglig från ett tidigare tillfälle än vad man oftast tror. Det har grundlagts tidigt i livet, även om det uppkommer senare, tex när det är dags att bli gravid, vara gravid, föda och amma, bli förälder mm.

Med Mindful EFT kan vi hjälpa kroppen att släppa på dessa minnen, som vi kanske inte ens minns medvetet. Vi kan hjälpa till att lösa på bestämda uppfattningar och beslut som man också kan ha fattat tidigt i livet. På ett sätt hjälpa kroppen och hjärnan att förstå att rädslan bygger på tidigare upplevelser, och finns där för att försöka undvika faror i framtiden.

Framtiden finns egentligen inte, det är bara här och nu som helt plötsligt är "i framtiden"...och kan den som är rädd känna och förstå hur detta fungerar, kan man finna lugnet, själv och med stöd av omgivningen i alla situationer.

 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)